add wishlist show wishlist add compare show compare preloader

Aparate respiratorii HALYARD* - a alegere corectă

Aparate respiratorii HALYARD* - a alegere corectă

Evenimentele din ultimii 2 ani, au evidențiat și mai mult necesitatea protecției sporite în sectorul medical și în rândul oamenilor, în activitatea de zi cu zi. Clinicile și unitățile de sănătate nu pot face compromisuri în ceea ce privește protecția EIP pentru personalul și pacienții lor.

Protecția de cea mai înaltă calitate pentru lucrătorii din domeniul sănătății, este o prioritate fundamentală pentru HALYARD*

Top 3 motive pentru ca să alegeți aparatele respiratorii HALYARD*

1. Îndeplinesc toate standardele de calitate:
Respiratoarele HALYARD* sunt certificate conform Regulamentului (UE) 2016/425 privind echipamentul individual de protecție și îndeplinesc toate cerințele de performanță stabilite de standardul modificat EN 149:2001 + A1:2009.

2. Oferă un confort sporit:
Lucrătorii din domeniul sănătății din medii cu risc ridicat de infectare, au nevoie de un echipament potrivit, care nu le distrage atenția, care să permită concentrarea asupra pacientului și a sarcinii în cauză.
Disconfortul la mască poate duce la probleme de adaptare și de conformitate, crescând riscul de infecție dobândită profesional.

3. Atrage și reține particulele de microni:
Proiectate cu un strat de medii de filtrare încărcate electrostatic, aparatele de respirație HALYARD atrag și asigură cel puțin 94% din toate particulele, chiar și cele de 0,3 microni.

Related Posts